Fint väder

Gud  vilket fint väder det är hela tiden, lite kallt ibland men så länge jag har sol är jag nöjjd :)
 
Lillen går som miljoner... han byter hur bra och enkelt som helst. Raka, mjuka och luftiga.
Annars känns det som att skolorna börjar bli riktigt stadiga nu. Även formen sitter där den ska.
 
Helt otroligt vilken känsla det är att sitta i sadeln på honom varje dag... finns nog inte många hästar som är lika fina varje dag!
 
Nästa vecka är det tävling. Skulle ridit en msvc2 och en msvb4, men eftersom vädret inte tillåter att man kan rida fram ute så blir det bara korta banor... alltså valde jag att rida en msvb1, rätt konstigt program och kommer vara konstigt att tävla på kort bana igen.. var år sen!
Lite surt för jag hade ju tänkt att fixa andra kvalet till msva... Men tävlngen är på granngården så det tar bara en kvart om ens det, så det blir en start i nacken ser jag det som!
 
meeting 2012 Läääängtar tills det är dags för meeting!!

Skoning

På onsdag kommer hovslagaren och fixar lillens tassar.
Han har spruckit lite i ena så vill inte rida på det. Är livrädd att han ska få samma problem  som förra våren... det skulle vara hemskt!
 
Han mår inte dåligt av att få vila lite. Han är lika fin, om inte finare nästa gång jag sitter upp ändå!
 
Igår fick han gå en skritttur ut bara så att han får jobba lite med skallen iallafall :)
 
 
Idag fick han en rejäl omgång av rykt! haha finns ingen som njuter så mycket som honom av allt borstande, kliande och uppmärksamhet överhuvudtaget.
Han ska jämt stå i vägen och synas haha
 
Skööööööööööönt?!

Välförtjänt

Idag blev det en skritt ut i det underbara vädret. Red barbacka och bara myste haha
Känner mig lite rosig om kinderna så har man tur kanske det tar något :)
 
Nu ska jag sticka och jobbaaa! i morgon är det fredaaag!
 
DO WORK!

Års debuten!

Ja igår var första starterna för oss iår, efterlängtade om något!!
 
Först ut var MSVC2. Jag räknade fel med framridningen då man måste gå in i kollektingring typ tio minuter innan sin start.... (gillar inte att stå i kollektingring) Så framridningen blev alldeles för kort och vi var inte klara alls. Han var inte framme eller helt eftergiven, han var också spänd, men det är ju första tävlingen på länge så det var helt okej. Men det resulterade i taktmissar och oflyt. Jag slarvade lite i första bakdelsvändningen och hörde att jag fick 6 på den, så rättade till andra. Samma i första gallopbågen och enkla bytet, gav bort poäng genom att inte alls vara klar och fick trav?!?! in i det.. brukar aldrig göra dem så dåliga.. Men då skärpte jag till mig och satte en 8 på andra. Annars var formen väldigt bra och jag red genom hela ordentligt, utan att forsera. Fick 66,22 vilket gav en 4plac med bara två procent från vinnaren så det var jämt.
 
Helt okej resultat för att vara ringrostiga!
 
Nästa var MSVB4. Där jag planerade framridningen bättre och var riktigt klar. Dessutom hann jag se  Lotta i en ritt och det var mycket nyttigt då jag såg hur hon fick in små  knep på banan som vi brukar träna på.
Hade mycket bättre flyt och han gjorde jättefina skolor. Jag satte alla byten förutom ett där han inte tog hjälpen, blev sen och hoppade igenom bytet. MEN jag satte bytena åt det svåra hållet!!!!!! jag kunde inte sluta le när jag satte första, det var såååååå kul!!! Även i denna ritt var formen bra om inte bättre. NU ÄR VI PÅ G!!!!

Det blev 63,69% vilket då är ett kval klart till msva!!!!!!!!!! och vårt personbästa i msvb än så länge! Hamnade precis utanför plac.
 
 
Så otroligt nöjd med dagen. Jag har ridit bra och når mina mål i min ridning, är på rätt väg. Lillen han är bara bäst som gör exakt vad jag ber om!
Har tyvärr inga bilder eller något.. Det ska jag bli bättre på!
 
Min stjärna <3

RSS 2.0